ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади із навчальної дисципліни «Політологія»

24 квітня 2017 року

19-21 квітня 2017 р. відбувся ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади із навчальної дисципліни  «Політологія» серед студентів вищих навчальних закладів не політологічного профілю, що проводився на базі Уманського педагогічного університету ім. Павла Тичини у м. Умань. Від нашого університету у ІІ-му етапі Всеукраїнської студентської олімпіади приймали участь студенти 1 курсу юридичного факультету НУБіП України Гаєва Ірина та Ігнатов Нікіта

Перед від’їздом до Умані наші студенти наполегливо готувались до олімпіади. За теоретичну підготовку, творчу презентацію учасників другого етапу олімпіади відповідала кафедра історії і політології, а саме доценти Олександр Васильович Костюк та Юлія Володимирівна Сєкунова. Студенти наполегливо готували питання із загальної політології, історії політології, інноваційних технологій маніпулювання людською свідомістю у політичній сфері. Але найцікавішою виявилась підготовка студентів до науково-дослідницького конкурсу – публічного захисту наукових робіт, в рамках якого потрібно було продемонструвати свій науково-творчий підхід до розкриття наукових досліджень. 

Отже, було представлено науково-дослідні роботи Гаєвої Ірини «Децентралізація влади в Україні: аналіз основних засад і напрямків» та Ігнатова Нікіти «Ісламський екстремізм та міжнародний тероризм як загроза для сучасного світу». Доповіді наших учасників супроводжувались мультимедійними презентаціями, які вони захистили на високому науковому рівні. Наші студенти помітно вирізнялись з-поміж інших своєю компетентністю, майстерністю, артистизмом, емоційністю та науковим підходом до вирішення поставлених завдань.
   
Гаєва Ірина та Ігнатов Нікіта зуміли зворушити своїми виступами членів жюрі, які не стримуючи позитивних емоцій гучно вітали аплодисментами олімпійців, в тому числі, і нашого університету. Це звісно позначилось на результаті, зокрема, було вручено грамоти у таких номінаціях, як: за «Інноваційний підхід у вирішенні проблемного завдання» Гаєвій Ірині та «Знавця історії політичної думки» Ігнатову Нікіті. Науковим керівникам за підготовку студентів вручили подяки.
   
 
Сєкунова Юлія
доцент кафедри історії і політології
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook