ПРОФОРІЄНТАЦІЯ КАФЕДРИ ПЕДАГОГІКИ У КИЇВСЬКОМУ ПРОФЕСІЙНО-ПЕДАГОГІЧНОМУ КОЛЕДЖІ ІМЕНІ АНТОНА МАКАРЕНКА

26 квітня 2017 року

    26 квітня 2017 р. у Київському професійно-педагогічному коледжі імені Антона Макаренка відбулась зустріч зі студентами ОКР Бакалавр.
НУБіП України, гуманітарно-педагогічний факультет представляли викладачі кафедри педагогіки – Васюк Оксана Вікторівна, Виговська Світлана Володимирівна, Маценко Леся Миколаївна.


     До уваги потенційних абітурієнтів було представлено рекламний відеоролик про випускові спеціальності кафедри педагогіки «Кафедра педагогіки запрошує», фільми про НУБіП України «Коротко і ємко про НУБіП», «НУБіП – ТОП 10», презентація «Педагогіка вищої школи».


   Надана інформація викликала у студентів багато запитань, стало зрозуміло, що перспектива навчатися у одному з найкращих університетів України зацікавила багатьох бакалаврів. Тож наша зустріч тривала понад запланований час. Ми запросили майбутніх абітурієнтів відвідати День Університету, запланований на 26 травня, і пообіцяли показати наш університет «в усій красі».

 

    Щиро дякуємо за підтримку і допомогу в організації зустрічі зі студентами директору коледжу – Щербак Ользі Іванівні, заступнику директора з навчально-виховної роботи – Кондратьєвій Валентині Павлівні, завідувачу відділення «Професійна освіта» –– Бєлоусько Аллі Михайлівні, голові циклової комісії психолого-педагогічних дисциплін, Гомелі Ніні Семенівні.
Варто додати, що плідна співпраця з педагогічним колективом коледжу триває не перший рік. Тож ми сподіваємося на її продовження.

До нових зустрічей!

Доцент кафедри педагогіки
Маценко Л.М.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook