Кубок ХV університетського чемпіонату КВН виборола «Каністра»

27 квітня 2017 року

     В університеті пройшов фінал ХV чемпіонату КВН. До участі у ньому за результатами півфінальних ігор дійшли шість команд – «Каністра» (механіко-технологічний факультет), «В десятку» (економічний факультет), «КаZанова» (факультет конструювання та дизайну), «Куда смеяться?» (факультет захисту рослин, біотехнологій та екології), «Дети генерала Родимцева» (факультет тваринництва і водних біоресурсів) і «Мукачівська файта» (Мукачівський аграрний коледж).
     Привітав учасників та побажав їм удачі ректор університету Станіслав Ніколаєнко.

     Розпочав гру конкурс «Фристайл». Болівудські танці і кентавра на конкурсі талантів показала «КаZанова», ризикові поцілунки і подарунки із Закарпаття – «Мукачівська файта», єдинорога і Пушкіна вивели на сцену «В десятку», артхаусний гумор демонстрували «Дети генерала Родимцева», з пінопластовим капітаном виступили «Куда смеяться?». Але найбільш ефектним, як на мене, був вихід «Каністри» в стилі «Хрещеного батька». Останнім, як можна здогадатися, був капітан Дмитро П’ятецький, або просто Дон П’ятконі. Вони найбільше сподобалися журі і набрали максимальну кількість балів.

 

 

 

     Наступний конкурс – «Біатлон» – був на вибування. Команди, які, на думку журі, жартували не смішно набирали найменше балів і вибували. В останньому колі зійшлися «Куда смеяться?» і «КаZанова». Перемогла остання.

     У СТЕМі кожної команди брали участь викладачі. І тут вже інтригували хто чим міг: і переодяганнями, і жартами, і вибором викладачів. Найбільшу кількість балів набрала знову ж таки «Каністра». Тут мені здається було взагалі без варіантів, адже їхньому капітану допомагав такий майстер і КВНник зі стажем, як Ігор Антіпов.

     Останнім був конкурс відео. І в ньому знову ж таки змішалися всі жанри – від історій кохання і до екшену. Дехто, як приміром конструктори, увімкнув «важку артилерію» і зняв відео за участі ректора Станіслава Ніколаєнка. А кліп «Механику никто не пишет» має всі шанси стати хітом та новим неофіційним гімном механіко-технологічного факультету.

     У результаті перемога, перехідний кубок і путівки на всіх членів команди на Чорноморське узбережжя до «Академічного» виборола «Каністра». Другими стали «КаZанова», а третіми – «Куда смеяться?». Взагалі, писати про КВН важко, а читати не так цікаво, як дивитися, тож приходьте на ігри та вболівайте за своїх!

Ірина Білоус 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook