Профорієнтаційна робота кафедри романо-германських мов і перекладу в Києво-Святошинському районі

27 квітня 2017 року

25 квітня 2017 року з метою активізації профорієнтаційної роботи була організована виїзна весняна школа «Юний філолог» у Білогородській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 Києво-Святошинської районної державної адміністрації. Активну участь у заході взяли студенти 3 курсу, члени наукового гуртка «Подорож країнами і континентами» під керівництвом доц. Бабенко О.В., доц. Колодіної Л.С.

Для кафедри романо-германських мов і перекладу вже стало доброю традицією залучати студентів-філологів старших курсів до роботи з абітурієнтами. Отже, Балас Інна, Бондар Вероніка, Курилко Олена, Погукай Карина, Радченко Яна, Терещенко Ірина розповіли учням 9-тих та 10-ого класів історію створення Національного університету біоресурсів і природокористування України, зокрема, про гуманітарно-педагогічний факультет. Дівчата прокоментували кожну із спеціальностей нашого факультету, звичайно ж зробивши акцент на філології. Емоційно поділилися враженнями про начальний процес, насичене дозвілля і міжнародну співпрацю. Студенти-філологи подарували непересічний музичний номер і успішно залучили учнів до виконання інтерактивних англомовних завдань.

Доц. Колодіна Л.С., доц. Бабенко О.В. підкреслили, що кафедра романо-германських мов і перекладу є однією з випускових кафедр факультету і забезпечує підготовку студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр», «Магістр» денної і заочної форми навчання за напрямом «Філологія». Викладачи наголосили про можливості закордонного безкоштовного стажування в Поморській академії в Слупську (Польща), а також звернули увагу на спільний українсько-польський проект «подвійних дипломів», за яким студенти отримують державні дипломи українського та європейського зразка, матимуть змогу отримати якісну європейську освіту, закордонний досвід. Абітурієнтів зацікавив той факт, що в майбутньому відкриються для них перспективи для оволодіння не тільки англійською та німецькою мовами, а й польською і французькою.

Нікого не залишив байдужим проморолик факультету, який ще раз переконав, що найталановитіші і найкреативніші гуманітарії навчаються тільки в НУБіП.

Щиро дякуємо керівництву школи за гостинність і створення умов для плідної роботи весняної школи «Юний філолог».

Олена Бабенко, Лариса Колодіна -
доценти кафедри романо-германських мов і перекладу

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook