Університет зустрічає учасників ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади «Водні біоресурси та аквакультура»

25 квітня 2017 року

     25 квітня на факультеті тваринництва та водних біоресурсів розпочався II етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Водні біоресурси та аквакультура». Представництво вишів у ньому вельми географічно розлоге: Рівне, Львів, Херсон, Одеса, Харків, Дніпропетровськ, Біла Церква, Київ, Вінниця. Змагатися за звання найкращого, помірятися, так би мовити, силами у другому турі виявили бажання 27 переможці перших етапів з 9 вишів. Це – Національний університет водного господарства та природокористування, Вінницький національний аграрний університет, Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет, Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології ім. С.З. Гжицького, Харківська державна зооветеринарна академія, Херсонський державний аграрний університет, Одеський державний екологічний університет, Білоцерківський національний аграрний університет та господарі змагань – НУБіП України.

     Від імені ректора університету Станіслава Ніколаєнка привітав учасників з початком олімпіади декан факультету Вадим Кондратюк. До потенційних переможців і членів журі звернувся голова оргкомітету, проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Він також привітав їх та зауважив, що сьогоднішня подія є знаменною для університету та факультету зокрема, адже проводити другий тур олімпіади і приймати у себе кращих із кращих другий рік поспіль – це велика честь. Сергій Миколайович коротко розповів гостям про університет з його потужною навчальною і науковою базами та зазначив, що НУБіП запрошує на навчання в магістратуру всіх охочих.

 

       Оцінюватиме знання учасників, набуті у своїх вишах, професійне журі під головуванням професора кафедри гідробіології та іхтіології, член-кореспондента НАН України Миколи Євтушенка. Допомагатимуть йому у цьому завідувач кафедри гідробіології та іхтіології Петро Шевченко, доцент цієї ж кафедри Меланія Хижняк, доцент кафедри аквакультури Василь Коваленко, а також професор Національного університету водного господарства та природокористування Василь Сондак, доцент Херсонського державного аграрного університету Віктор Шевченко та доцент Вінницького національного аграрного університету Сергій Мушит.

 

 

     Після урочистого відкриття розпочався перший змагальний день. Наразі у ці хвилини триває теоретичний тур.

     Тож хай переможуть знання, наука і найдостойніші!


Руслан Кононенко,
заступник декана факультету тваринництва та водних біоресурсів

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook