Студенти-юристи взяли участь у Всеукраїнській студентській конференції з філософії в НТУУ «КПІ» ім. І. Сікорського

24 квітня 2017 року

Студентське життя надзвичайно стрімке та наповнене бурхливими подіями. Проте, в ньому завжди знаходиться місце для глибоких та цікавих ідей, якими хочеться поділитися з іншими. Таку можливість надають міжвузівські студентські конференції.

Кожного року студенти-юристи НУБіП України з філософського наукового гуртка «Сутність людини» мають нагоду обговорити свої ідеї зі студентами інших вузів. 20-21 квітня цього року студенти юридичного факультету ХХ Всеукраїнській науково-практичній конференцій студентів, аспірантів та молодих вчених «Дні науки ФСП НТУУ «КПІ» ім. І. Сікорського «Людина у вимірах сучасних суспільних трансформацій». 

 

Конференція проходила в теплій та дружній атмосфері, і кожна нова тема зі свого боку підкреслювала основну лінію – місце людини в сучасному соціумі та перспективи майбутнього. Студентам, як тим, кому будувати наше життя завтра, дуже цікаво розмірковувати про сутність людини та аспекти її буття, інакше важко зрозуміти куди і як нам йти.

В результаті роботи студентка другого курсу юридичного факультету Ірина Білик доповіддю про сутність жіночої краси посіла 2-е місце. Також були відзначені Олександр Бадада, Владислав Зозуля, Марина Котлярова та Ання Чапля.

Прогулюючись університетським містечком НТУУ «КПІ», була влаштована імпровізована екскурсія з історії одного з найбільших ВНЗ нашої країни.

Андрій Самарський,
доцент кафедри філософії,
Науковий керівник гуртку "Сутність людини"

 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook