У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ «ЕЛЕКТРОМОНТАЖНИК-2017» СТУДЕНТИ ННІ ЕНЕРГЕТИКИ, АВТОМАТИКИ І ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ ЗДОБУЛИ ПЕРЕМОГУ

24 квітня 2017 року

    Студенти ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження 21 квітня 2017 р. приймали участь у всеукраїнському конкурсі професійної майстерності «Електромонтажник-2017» серед студентів вищих навчальних закладів, який відбувся у навчально-науковому інституті енергетики та комп’ютерних технологій Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка.
Мета конкурсу – удосконалення системи підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка і електромеханіка», впровадження нових форм і методів у процес набуття майбутніми фахівцями професійних умінь і навичок. Конкурс проходив у розрізі двох номінацій – теоретична і практична підготовки.
    Технічну підтримку конкурсу протягом попередніх років здійснювала компанія Шнайдер Електрик Україна, а у 2017 році компанія ІЕК – провідний виробник електротехнічної продукції. Представники зазначеної компанії входили до складу оргкомітету та конкурсної комісії.
Від нашого інституту у конкурсі приймали участь студенти третього курсу Леляк Олексій (І-ше місце у теоретичній частині конкурсу), Кайденко Юрій (ІІІ-тє місце у практичній частині конкурсу). Підготовку і супровід студентів здійснювали асистент Ващишин С.Д. і Окушко О.В.

     У конкурсі приймали участь студенти 8-ми вищих навчальних закладів України.
     Висловлюємо щиру вдячність нашим студентам і викладачам за достойний рівень знань і практичних навичок. Дякуємо також організаторам конкурсу першому проректору ХНТУСГ ім. П.Василенка, д.т.н., професору Лисиченку М.Л. і директору ННІ енергетики та комп’ютерних технологій, д.т.н., професору Морозу О.М. за чітку організацію конкурсу.

 

 

 

Директор ННІ енергетики, автоматики і
енергозбереження, Козирський В.В.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook