Вітаємо з перемогою!

21 квітня 2017 року
НУБіП України

 Студентка І курсу гуманітарно-педагогічного факультету

Вікторія Мацола посіла І місце в ІІ етапі

Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни

«Українська мова за професійним спрямуванням»

 16-17 березня 2017 року на базі Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського відбувся другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Українська мова за професійним спрямуванням».

У заході взяли участь 74 учасників із 49 вищих навчальних закладів України.

Найкращі результати показала студентка І курсу Вікторія Мацола, яка навчається на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України за спеціальністю «Соціальна робота».

Олімпіада проходила в кілька етапів і містила завдання підвищеної складності, які розраховані на студентів із високим рівнем підготовки. Крім письмових завдань, конкурсанти демонстрували своє вміння живого спілкування

українською літературною мовою.

До участі в олімпіаді дівчину підготували викладачі кафедри української та класичних мов Світлана Харченко і Людмила Дядечко.

 

 Диплом І ступеня Вікторії Мацолі вручив ректор Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського Н. І. Лазаренко.

Переможницю також щиро вітав на засіданні вченої ради декан гуманітарно-педагогічного факультету Василь Шинкарук, побажавши студентці успіхів і майбутніх високих звершень у навчанні.

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook