Одразу три факультети допомагають викладачам у вивченні англійської мови

19 квітня 2017 року
НУБіП України

 

 

19 березня в університеті стартували курси розмовної англійської мови. Курси організовані на базі навчально-наукового інституту післядипломної освіти, із методичним супроводом викладачів кафедр іноземної мови гуманітарно-педагогічного факультету та за технічної підтримки факультету інформаційних технологій. Метою цього курсу є вдосконалення іншомовних компетенцій науково-педагогічних працівників НУБіП України, їх підготовка до участі в міжнародних наукових проектах, грантах, відпрацювання розмовних умінь та навичок. 
Курси проводяться з використанням методичних матеріалів гуманітарно-педагогічного факультету, старший викладач кафедри англійської філології Людмила Данькевич допомагає слухачам оволодіти сучасною розмовною мовою. На базі навчально-інформаційного порталу НУБП України, професором кафедри менеджменту інноваційної діяльності Наталією Демешкант створено та постійно доповнюється електронний навчальний курс Communicative English, який включає сучасні візуальні, аудіо матеріали та методичні напрацювання практикуючих викладачів кафедри англійської філології, зацікавлених у випробовуванні новітніх методик вивчення іноземної мови дорослими слухачами. Організатори постарались створити для учасників курсу максимально сприятливі умови – доступ до технічно обладнаної аудиторії, час проведення – найбільш сприятливий для учасників, логічно складені, цікаві та корисні матеріали, високий рівень професіоналізму викладача-куратора курсу. 
 
 
 
Організатори курсу впевнені у результативності подібного тандему структурних підрозділів університету. Такий спільний підхід допоможе науково-педагогічним працівникам адаптуватися до вимог сьогодення та інтеграції у міжнародний науковий простір. 
 
Детальніше про функціонування курсу та наступні плани організації подібних заходів можна дізнатися за тел.: (044) 527-80-83; 066-59-68-306.
 
Ігор Ільчук
доц. кафедри годівлі тварин
і технології кормів
 
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook