II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму підготовки та спеціальності "Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва"
Шановні колеги!
Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 09.12.2016 року № 1495 Національний університет біоресурсів і природокористування України визначено базовим вищим навчальним закладом з проведення ІІ-го етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2016/2017 навчального року за напрямом підготовки «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» і спеціальністю «Технології виробництва та переробки продукції тваринництва».
Для участі в олімпіаді запрошуються три переможці I (вузівського) етапу Олімпіади.
15 травня 2017 року (понеділок) | |
1200– 1800 | реєстрація (деканат факультету тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України, навчальний корпус №1, кім. 34) і розміщення учасників Олімпіади у гуртожитку |
16 травня 2017 року (вівторок) | |
0830 –0930 | Сніданок |
1000 | Відкриття Олімпіади (корпус №1, ауд. 87) |
1030 –1330 | І-й тур ІІ-го етапу Олімпіади (корпус №1, ауд. № 87) |
1330 –1430 | Обід |
1430 | Підведення підсумків І туру Олімпіади (робота журі) (корпус №1, ауд. № 87) |
1500 –1900 | Ознайомлення з культурними та історичними пам’ятками м. Києва |
17 травня 2017 року (середа) | |
0800–0900 | Сніданок |
0900 | ІІ-й тур ІІ-го етапу Олімпіади (збори учасників в корпусі №1, ауд. 87) |
1000–1500 | ІІ-й тур ІІ-го етапу Олімпіади (визначення рівня практичної підготовки студентів) |
1500–1530 | Обід |
1530 | Підведення підсумків ІI туру Олімпіади (робота журі) (корпус №1, ауд. № 87) |
1600–1900 | Культурна програма |
18 травня 2016 року (четвер) | |
0830–0930 | Сніданок |
1000 | Підведення підсумків Олімпіади та нагородження переможців (корпус №1, ауд. № 79) |
1100 | Зустрічі за інтересами та від’їзд учасників Олімпіади |
- Методичні рекомендації до олімпіади ТВППТ_Київ_2017.doc (doc, 779.5 КБ)