Микола Дорофєєв – призер ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з напряму «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції»

13 квітня 2017 року

     6 квітня у Харківському державному університеті харчування та торгівлі проведено Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук з напряму «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції»

 

     До заключного етапу конкурсу була відібрана наукова робота Миколи Дорофєєва – студента агробіологічного факультету, члена гуртка «Технолог». Магістрант гідно представив результати дослідження за темою «Вплив елементів технологій післязбиральної доробки на якість і екологічну безпечність зерна кукурудзи» (наукові керівники – доценти кафедри технології зберігання переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика Надія Ящук та Володимир Насіковський), вірно та влучно відповідав на поставлені запитання авторитетного журі і присутніх. У своїй роботі він запропонував кращі технології післязбиральної доробки зерна кукурудзи залежно від цільового призначення. 

     За результатами конкурсу Микола Дорофєєв нагороджений дипломом третього ступеня.


Щиро вітаємо переможця та його наукових керівників!


Григорій Подпрятов,
завідувач кафедри технології зберігання,
переробки та стандартизації продукції
рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook