Збірна НУБіП взяла участь у VII міжнародному Київському напівмарафоні

11 квітня 2017 року

     9 квітня 2017 року на Контрактовій площі Києва пройшов VІІ міжнародний Київський напівмарафон. Цього року участь у ньому взяли більше 9 тисяч спортсменів з України, Ефіопії, Польщі, Білорусії, Росії, Франції. Для престижу змагань організатори запросили елітних бігунів. У програму змагань були включені біг на 1 км, 5 км, 10 км і Кубок університетів – 2 км.

     Команда НУБіП взяла участь у забігу на 2 км. Найкращим тут виявився першокурсник агробіологічного факультету Дмитро Доненко. Його результат – 6 хв 14 с. Колеги Дмитра по команді показали скромніші результати. Денис Демченко був на фініші 18-м, Олександр Бочков, Вадим Криворученко –25-м, Юрій Ільчук – 27-м, Олександр Сова – 28-м, а Антон Рибалко – 29-м. Двоє дівчат – Ніна Пархоменко з факультету конструювання і дизайну і Тетяна Семенко з факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК – на фініш прийшли відповідно14-ю і 15-ю.

     У загальнокомандному ж заліку збірна НУБіП, яку готували тренери Рима Дубовик та Петро Чирва, зайняла 4-те місце.

     Хочеться відзначити високий рівень організації змагань: свято було яскравим і незабутнім. Вітаємо всіх переможців і учасників змагань та бажаємо майбутніх перемог!

Катерина Блищик,
лаборант кафедри фізичного виховання

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook