Профорієнтаційна робота: викладачі кафедри Качмарчик С.Г. і Шанаєва-Цимбал Л.О. відвідали навчальні заклади м. Боярка

4 квітня 2017, 19:32

    Вдало проведена профорієнтаційна робота – це запорука успішної вступної кампанії. Дотримуючись цього гасла, старші викладачі кафедри англійської філології Качмарчик Світлана Григорівна та Шанаєва-Цимбал Людмила Олексіївна відвідали навчальні заклади міста Боярка.

    Зокрема, 4 квітня 2017 року відбулася зустріч викладачів з учнями 11 класів ЗОШ № 3 та № 5.

   Викладачі розповіли випускникам про умови навчання, проживання й побут студентів у студмістечку НУБіП України, культурно-мистецькі й спортивні заходи та можливості приймати в них участь.

   Також представлено сайт університету, як основне джерело інформації, де абітурієнти можуть знайти всю необхідну інформацію як про університет, його історію та життя, так і про інститути, факультети та кафедри. Слухачів приємно вразило почуте про можливості, які надає НУБіП України, його почесні місця в 10-ці найкращих ВУЗів України та 3-ці найкращих в м. Києві.

   Особлива увага під час зустрічі була приділена перевагам навчання на гуманітарно-педагогічного факультеті НУБіП України, ознайомлено присутніх із перспективами, що очікують на його студентів та випускників.

   Учні уважно прослухали інформацію та активно задавали питання щодо можливостей працевлаштування, вартості навчання за контрактом, військової кафедри, виробничих практик у інших країнах світу тощо.

   Наприкінці викладачі мали змогу зробити фото на згадку.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook