Олександр Зарівний отримав диплом ІІ ступеня на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за напрямом «Металургія»

3 квітня 2017 року
Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за напрямом «Металургія» відбувся у Національної металургійної академії України (м. Дніпро).
За результатами рецензування робіт, галузева конкурсна комісія запросила студента 2 курсу факультету конструювання та дизайну Національного університету біоресурсів і природокористування України Зарівного Олександра Юрійовича та завідувача кафедри «Технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства» д.т.н., професора Афтанділянця Євгена Григоровича для участі у підсумковій конференції II туру Конкурсу, яка відбулася 30 березня 2017 р. в Національній металургійній академії України (НМетАУ), м. Дніпро.
Мета проведення конференції - визначення переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Металургія».
Конференцію відкрила голова конкурсної комісії, декан Металургійного факультетуНаціональної металургійної академії  України, завідувач кафедри теорії металургійних процесів і фізичної хімії проф., д.т.н. Камкина Л. В.
Конкурсна комісія у складі завідувачів кафедр «Теорії металургійних процесів і фізичної хімії» проф., д.т.н. Камкиної Л. В., «Ливарного виробництва» проф., д.т.н. Хричикова В. Є. і «Матеріалознавства» проф., д.т.н. Куцової В. З. розглянула доповіді студентів та відповіді на питання.
Після аналізу доповідей та відповідей на питання конкурсна комісія визначила переможцями Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Металургія» студентів наступних навчальних закладів:
І місце та диплом І ступеню Національної металургійної академії України (м. Дніпро);
ІІ місцета диплом ІІ ступеню Національному технічному університету "Харківський політехнічний інститут" і Національному університету біоресурсів і природокористування України;
ІІІ місцета диплом ІІІ ступеню Національному технічному університету "Київський політехнічний інститут", "Одеському Національному політехнічному інституту" та Дніпродзержинському державному технічному університету.
 
 
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook