Інноваційний вектор розвитку цифровізації суспільства

30 березня 2017, 9:57

 

 

З метою якості підготовки магістрів зі спеціальності "Управління інноваційною діяльністю", а також практичного застосування основних засад дисципліни «Інноваційний менеджмент» здійснюються виїзні заняття з державними та приватними управлінцями.
Черговим етапом вивчення дисципліни була зустріч у Комітеті з питань інформатизації та зв’язку Верховної Ради України, організована за сприяння завідувача кафедри менеджменту  інноваційної діяльності Ольги Данилівни Витвицької.
 
 
Презентацію про основну мету та завдання діяльності комітету для магістрів за спеціальністю «Управління інноваційною діяльністю»  представив завідувач секретаріату комітету Старинець Олександр Георгійович, який є також доцентом кафедри менеджменту інноваційної діяльності.
 
 
Розглянуто різні блоки діяльності комітету, серед яких можливо виокремити такі актуальні питання сьогодення, як: розвиток інформаційного суспільства, національна програма інформатизації, електронне документування, електронний цифровий підпис, індустрія програмування, кібербезпека, питання використання радіочастотного ресурсу, телекомунікації.
 
Наголошено на основних кроках, які необхідно прийняти для розвитку цифровізації суспільства.
 
 
 
 
Магістрів зацікавило питання використання цифрового підпису, можливості його застосування, розвиток інформаційного суспільства, телекомунікацій, особливо запровадження 4 G та 5 G зв’язку. Олександр Георгійович наводив студентам приклади закордонного досвіду впровадження цифровізації суспільства, особливості впровадження різних етапів реформування інформатизації в Україні. Розглянуто особливості роботи комітету та порядок руху законів від початку створення до офіційного прийняття.
 
 
Магістри були задоволені проведеним заняттям.
 

 

Катерина Обиход,

асистент кафедри менеджменту інноваційної діяльності.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook