ВДАЛИЙ ДЕБЮТ

30 березня 2017 року
НМЦ "Агроосвіта", смт. Немішаєве

 В 2017 році вдесяте Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності навчальних закладів «Агроосвіта» проводить традиційні весняні психолого –педагогічні семінари для викладачів аграрних технікумів та коледжів. Тематика одного з ювілейних семінарів, що відбувся 28 березня включала три питання:

1.Психолого-педагогічні аспекти адаптації молодих викладачів.

2.Інноваційні підходи до методичного забезпечення, формування професійної компетентності.

3.Цифрові перетворення в освіті: особистий upgrade викладача.

 Вперше, в якості лекторів, на семінар були запрошені викладачі Ніжинського агротехнічного коледжу. Виступаючи по другому питанню, голова циклової комісії загальноосвітніх дисциплін М.Г.Новіков поділився власним досвідом проведення лабораторних занять з фізики, а викладач цієї ж комісії Н.Г.Петриченко  розповіла про застосування інтерактивних методів при вивченні математики.

 Під час перерви учасники ознайомились з експозицією лабораторії передового педагогічного досвіду і музею, прогулялись територією Немішаєвського АТК, також відокремленого підрозділу нашого базового вишу. Приємно було знайти свої прізвища в Книзі пошани за минулі роки.

 В ході розгляду третього питання голова циклової комісії соціально-гуманітарних дисциплін В.Г.Шевченко в режимі онлайн продемонстрував учасникам багатий арсенал цифрових технологій, які використовує як викладач і куратор.

 Учасники семінару і його організатори відмітили вдалий дебют наших викладачів в якості лекторів НМЦ. Виступи були вислухані з великим інтересом і викликали жваву дискусію та сподівання на продовження співпраці.

 Члени офіційної делегації висловлюють подяку четвертому учаснику заходу - викладачу циклової комісії з обслуговування та ремонту електротехнічних установок і систем автоматизації Р.Д.Кубраку, що зробив цю поїздку можливою і комфортною, провівши день за кермом автомобіля.

Микола Новіков, голова циклової комісії загальноосвітніх дисциплін 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook