Cтаростат в енергетиків та зустріч з легендарним випускником інституту, учасником бойових дій в АТО

29 березня 2017 року

 Перша половина семестру, нажаль, супроводжується зниженням відвідування занять студентами і цій проблемі, перш за все, була присвячена зустріч керівництва інституту, завідувачів кафедр і старост груп.
Студенти пов’язують погіршення відвідування занять з зростанням вартості життя і роботою студентів на виробництві. Однак, старостам була наведена статистика опитування студентів інституту (близько 300 осіб) де зафіксовано близько 20% причин пропусків іншого характеру – поїздки додому, пропуски перших пар, планування рішень власних задач під час навчального процесу та ін.
Для посилення контролю відвідування занять вводиться щоденний аналіз пропусків занять студентами старостами і наставниками груп, завідувачами кафедр і працівникам директорату.


Для співбесіди та виховної роботи ми запросили на засідання старостату легендарного випускника інституту 2014 року, учасника бойових дій в АТО, командира десантної роти Ставніченка Ярослава Володимировича. Розмова вийшла дуже щирою і надзвичайно цікавою. З розповіді Ярослава – він з сільської місцевості, спочатку навчався в Немішаївському агроколеджі, а з третього курсу в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, був призваний до лав ЗСУ. З часом був призначений командиром роти - 90 бійців, вік від 21 до 56 років і командир, якому 25 років, повинен мати повний авторитет, вирішувати складні бойові задачі і не допустити загибелі воїнів. Сказав, що я горджусь своєю ротою, за рік виконання надскладних бойових задач на передовій ми не втратили жодного бійця, але нажаль не обійшлось без поранень, в тому числі і командира. Для студентів нашого ННІ це величезний приклад того як потрібно відноситись до повсякденного життя, навчання у стосунках з людьми і ін.
Всі учасники зустрічі висловили щиру вдячність Ставніченку Ярославу і в образі його всім учасникам АТО, які відстоюють цілісність України.

Директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження,
Козирський В.В.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook