Факультет ветеринарної медицини запросив на навчання випускників Млинівського державного технолого-економічного коледжу

27 березня 2017 року

Заступник декана  факультету ветеринарної медицини, доцент кафедри фізіології, патофізіології та імунології тварин НУБіП України Данілов Василь Бенедиктович 21 березня 2017 року провів профорієнтаційну роботу у Млинівському державному технолого-економічному коледжі Рівненської області щодо вступу у 2017 році на навчання до НУБіП України і, зокрема, на спеціальність «Ветеринарна медицина».

Керівництво навчального закладу разом із студентами 4 – го та 3 – го курсів, викладачами коледжу із задоволенням провели таку зустріч, оскільки до коледжу завітав колишній випускник і єдиний за всю історію коледжу «Ленінський», на той час, стипендіат. У зустрічі прийняли участь близько 90 осіб. 17 з яких, за попередніми даними виявили бажання навчатись в НУБіП України.

У рамках профорієнтаційної роботи заступник декана Данілов В.Б. провів також зустріч із заступником директора з навчальної роботи Йосенко М.М., в.о. завідувача відділенням ветеринарної медицини Атаманюк І.В. та викладачами.

Данілов В.Б. представив презентацію про факультет ветеринарної медицини, показав відеоролик про переваги навчання в НУБіП України, були роздані буклети про університет та факультет, календарики, правила прийому до НУБіП України у 2017 р.

Під час виступу Данілов В.Б. особливу увагу приділив кадровому потенціалу факультету, матеріально-технічному забезпеченню навчального процесу та практичному навчанню у відокремлених підрозділах НУБіП України. Після закінчення виступу заступнику декана Данілова В.Б. були задані низка запитань, які цікавили  абітурієнтів, зокрема: наявність державних місць, забезпечення гуртожитками, можливість практичного стажування в зарубіжних країнах, вартість контрактної форми навчання тощо, на які були надані конкретні відповіді.

Крім цього, директор коледжу Яцкевич В.Р. запросив Данілова В.Б. відвідати Млинівський краєзнавчий музей, який розташований на території коледжу, племінну бджолину пасіку та Музей історії Млинівського державного технолого-економічного коледжу.



 

Завідувач кафедри фізіології, патофізіології та
імунології тварин, професор Карповський В.І.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook