Випуск слухачів підвищення кваліфікації на факультеті ветеринарної медицини

26 березня 2017 року

 


24 березня 2017 року на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України відбувся випуск слухачів підвищення кваліфікації за напрямами «Керівники і спеціалісти Держпродспоживслужби», «Завідувачі лабораторіями, завідувачі секторами, головні, провідні фахівці, лікарі ветеринарної медицини-токсикологи з рідинної хроматографії, лікарі ветеринарної медицини-мікологи з мікологічних досліджень» і «Завідувачі відділами організації моніторингових досліджень, реєстрації зразків та оформлення документів».
Навчально-тематична програмапідвищення кваліфікації включала наступні розділи:
1. Сучасні міжнародні вимоги до безпечності та якості харчових продуктів. Повноваження та обов’язки державних інспекторів.
2. Державний контроль за обігом, розподілом та застосуванням ветеринарних препаратів і субстанцій, кормових добавок та кормів. Законодавство в ЄС та Україні стосовно заборонених ветеринарних препаратів.
3. Музейна справа у ветеринарній медицині. Історія ветеринарної медицини
4. Клітинні технології у ветеринарній медицині
5. Родові і післяродові ускладнення, неплідність тварин. Діагностика і профілактика
6. Дезінфекція та інші санітарні заходи на транспорті. Сучасні методи та засоби утилізації біологічного матеріалу.
7. Організація державного контролю за роботою господарств по вирощуванню та утримуванню свиней. Профілактика і заходи боротьби з АЧС.
8. Сучасний стан і перспективи розвитку тваринництва в Україні. Критерії відтворної здатності жуйних.
9. Найбільш небезпечні паразитарні хвороби та організація протипаразитарних заходів. Нові методичні підходи до діагностики та лікування інвазійних хвороб тварин.
10. Завдання державної служби ветеринарної медицини України щодо забезпечення епізоотичного благополуччя тваринництва, поліпшення збереження поголів’я. Планування та організація здійснення основних протиепізоотичних заходів в Україні. Державних контроль за їх виконанням.
 
 
 
 
Перед врученням свідоцтв заступник декана факультету ветеринарної медицини з питань післядипломної освіти Бойко Г.В. провів профорієнтаційну роботу серед слухачів Були висвітлені правила прийому до НУБіП України у 2017 році та переваги навчання в нашому університеті.
Увагу слухачів було акцентовано на можливості стажування фахівців ветеринарної медицини приватних структур на базіфакультету ветеринарної медицинитаННІ післядипломної освіти НУБіП України.
 
 

Заступник декана факультету ветеринарної медицини з питань післядипломної освіти,кандидат ветеринарних наук, доцент  Бойко Г.В. 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook