Важка атлетика - спорт нелегкий, проте під силу студентам факультету ветеринарної медицини

23 березня 2017 року

22 березня у стінах навчального корпусу № 9 відбулися змагання з важкої атлетики серед студентів та студенток університету.
Важка атлетика - олімпійський вид спорту, в основі якого лежить виконання вправ з підняття штанги над головою. Змагання з важкої атлетики на сьогоднішній день включають в себе дві вправи: ривок і поштовх. Важкоатлети мають три спроби в кожній вправі. Об'єднане загальне двох найбільш успішних спроб визначає загальний результат у ваговій категорії. Відповідно, вагові категорії у чоловіків і жінок різні.
Факультет ветеринарної медицини представляли студентка І курсу 7 групи Енєва Ганна (вагова категорія до 58 кг), студентки І курсу 8 групи Маньковська Катерина (вагова категорія до 63 кг), Михальова Катерина (вагова категорія до 48 кг), Андрійчук Вероніка (вагова категорія до 69 кг), Макаревич Вікторія (вагова категорія до 69 кг), а також магістр І року навчання Саліженко Максим (вагова категорія до 69 кг).


За результатами змагань у своїх вагових категоріях Енєва Ганна посіла І місце, Маньковська Катерина – ІІ місце, Михальова Катерина – І місце, Андрійчук Вероніка та Макаревич Вікторія – відповідно І та ІІ місця. Вітаємо вас та бажаємо нових спортивних досягнень у  такому нелегкому виді спорту!
Нажаль, нещодавно отримана травма завадила Саліженку Максиму бути призером цьогорічних змагань з важкої атлетики серед студентів НУБіПУ. Усім відомо, на що здатний Максим на піку своєї форми. Бажаємо йому якнайшвидшого відновлення, не зважати на сьогоднішній результат та йти до своєї мети.



 

Деканат ФВМ
 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook