Зміни в законодавстві України – головна тема наради ректора з керівниками відокремлених підрозділів

22 березня 2017 року

     22 березня відбулася традиційна нарада ректора Університету Станіслава Ніколаєнка. З керівниками відокремлених підрозділів. Відкриваючи нараду, Станіслав Миколайович привітав исутніх із прийняттям Верховною Радою України змін до законодавства в частині продовження до 2019 року права прийому на навчання молодших спеціалістів. Зазначена норма унормувала вступну кампанію 2017 року, яка перебувала під загрозою зриву.
     Також на нараді обговорено ряд гострих питань щодо фінансування навчальних закладів, підготовки ліцензійних справ з підготовки здобувачів вищоі освіти за першим (бакалаврським) ступенем вищої освіти, виплати стипендій студентам, оплати комунальних платежів тощо.

     У нараді взяв участь проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук, який надав інформацію щодо нових норм використання стипендіального фонду та з інших питань фінансування.
     Директори відокремлених підрозділів проінформували керівництво Університету про основні напрями діяльності закладів, обговорили шляхи вирішення ряду проблем.

     Директор Боярського коледжу екології і природних ресурсів Сергій Кропивко проінформував присутніх про конференцію Всеукраїнської громадської організації "Асоціація працівників вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації", учасником якої він був, озвучив основні пункти проекту резолюції цієї конференції, повідомив про обрання головою організації народного депутата України Олександра Марченка.

     За результатами наради ректором дані відповідні доручення різним службам Університету.

Олег Єресько,
начальник відділу регіонального розвитку,
дистанційної освіти та заочного навчання 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook