Наука і практика - дві складові успішного спеціаліста!

3 березня 2017 року

З початком навчального семестру на факультеті землевпорядкування розпочав свою діяльність гурток «Автоматизовані методи виконання геодезичних робіт у землеустрої» при кафедрі управління земельними ресурсами. Керівники гуртка проф. Дорош Ольга Степанівна і доц. Бутенко Євген Володимирович запросили студентів долучитися до наукової діяльності, поглибити набуті знання у сфері землевпорядкування, оволодіти навичками, які не викладаються в процесі навчання.


Основними напрямками науково-дослідної роботи гуртка є дослідження у сфері вдосконалення управління земельними ресурсами в умовах ринкової економіки та управління у галузі використання й охорони земельних ресурсів.

Під час наукової співпраці студенти матимуть нагоду відкрити для себе нові горизонти своєї спеціальності, а саме – познайомитися з сучасними методами збору та обробки геодезичних даних, які вже набули широкого використання в Україні. Поглиблене вивчення технологій, які використовуються в землеустрої і практичні навички по створенню землевпорядної документації дозволять стати справжніми фахівцями своєї справи.

В ході діяльності членами гуртка планується участь у Всеукраїнській науково – практичній конференції молодих вчених, аспірантів та студентів присвяченій Дню землевпорядника «Земельні ресурси України і землевпорядна наука: минуле, сьогодення, майбутнє», а також  у І Міжнародній науково-практичній конференції «Збалансоване природокористування: традиції, перспективи і інновації», де молоді науковці матимуть змогу доповісти опрацьовані теми перед широким колом своїх колег, викладачів, досвідчених спеціалістів землевпорядників.

 

Діяльність гуртка не тільки розвиває у студентів професійні навички, а й стимулює до наукової діяльності в умовах здійснення земельної реформи. Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до наукової співпраці!

секретар гуртка Рябенко Тетяна

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook