Результати змагань спартакіади студентів НУБіП України з боротьби вільної

20 березня 2017 року
Навчальний корпус №9 (спортивний корпус), ігрова зала

Сьогодні, 20 березня 2017 року пройшли змагання 60-ої спартакіади студентів НУБіП України 2016-2017 навчального року з боротьби вільної.

В змаганнях взяли участь 47 студент, які представляли 11 факультетів і навчально-наукових інститутів університету. Змагання проходили серед чоловіків у 6 вагових категоріях.

Командна першість серед факультетів і ННІ визначалась за найбільшою сумою очок набраних за зайняті місця в особистому заліку чотирма кращими спортсменами команди. В командному заліку перемогу вже традиційно за останні три роки святкував агробіологічний факультет (декан Забалуєв В.О.). Друге і третє місця розділили лише 5 очок, друге місце зайняв механіко-технологічний факультету (декан Михайлович Я.М.), третє – друзі-суперники по колишньому технічному ННІ факультет конструювання та дизайну (декан  Ружило З.В.).

З повними результатами змагань можна ознайомитись на сторінці сайту Спорт/ Протоколи змагань. Успішно впоралися з підготовкою і проведенням змагань головний суддя – Бурко Сергій Валерійович, старший викладач кафедри фізичного виховання, відповідальний за підготовку збірної команди НУБіП України з боротьби вільної; суддя на килимі – Сятиня Михайло, кращий борець університету, випускник магістратури агробіологічного факультету; протоколи готував головний секретар – Пархоменко В’ячеслав Кузьмович, старший викладач кафедри фізичного виховання, суддя зі спорту національної категорії.

Фотографії зі змагань можна переглянути на сторінці відділу виховної роботи та студентських справ НУБіП України за посиланням
https://vk.com/album-65386305_242467296.

Кафедра фізичного виховання

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook