Профорієнтаційна робота кафедри історії і політології триває

13 березня 2017 року

 Уже стало доброю традицією, що на весняні свята доцент кафедри історії і політології гуманітарно-педагогічного факультету Людмила Лановюк відвідує свою рідну Гордіївську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів на Житомирщині.

Завітала вона туди й цьогоріч, де зустрілася із вихованцями старших класів та педагогічним колективом школи.
Вона розповіла про навчальний заклад – його історію та структуру, ознайомила старшокласників із правилами вступу в НУБіП у 2017 році, особливостями навчання, базами навчально-виробничих практик, можливостями проходити стажування за кордоном, реалізувати свій творчий та спортивний потенціал, розповіла про нові спеціальності, які відкрилися в університеті, зокрема, міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії, а також продемонструвала відеоролик про гуманітарно-педагогічний факультет. Останній викликав неабияку цікавість.
Учнівська молодь виявила жвавий інтерес до перспектив навчання в НУБіП України, про що свідчили запитання, які звучали як від учнів, так і вчителів.
Випускниця гордіївської школи, Людмила Лановюк, зазначила, що не один вихованець школи уже пов’язав своє професійне та наукове майбутнє із потужним і найкращим в Україні університетом наук про життя.
 
Студентські кадри треба готувати змалечку
 
Завідувач кафедри
Сергій Білан

 

 
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook