Сучасні технології САПР та PDM для освіти

2 березня 2017, 20:48
23 лютого 2017 року на кафедрі будівництва проводився семінар "Сучасні технології САПР та PDM для освіти". На семінарі були представлені рішення компанії "АСКОН", що застосовуються в навчальному процесі для підготовки майбутніх інженерів та широко використовуються в конструкторських та проектних відділах промислових підприємств і організацій.
Розглядались питання впровадження інформаційних технологій у навчальні плани кафедри будівництва що дозволить виділити наступні підвищення ефективності роботи.
В процесі навчання, викладач зможе дистанційно контролювати процес виконання завдань, визначати частину кожного учасника, а також вносити зауваження розробленим документам. Дані зауваження позволяють усунути помилки та недоліки на початкавих стадіях виконання РГР. Виконані студентами та затверждені викладачами роботи будуть розташовуватись в архів системи. Використання архіву в навчальному процесі надасть викладачу можливість видавати у якості завдання досить великі вузли, розбивати їх на частини та виконувати їх розробку впродовж тривалого часу без втрати даних та припинення роботи.
На даному етапі впроваджено систему міцністних розрахунків "Lira-SAPR" у навчальний процес по дисципліні "САПР у будівництві", що дозволяє більш повно відобразити конструкторсько-технологічну підготовку виробництва.
 
 
 
Доцент кафедри будівництва
О. Давиденко
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook