Визначилися переможці І туру Всеукраїнської студентської олімпіади з автоматизації

2 березня 2017 року

На кафедрі автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І. І. Мартиненка проведено І тур Всеукраїнської олімпіади серед студентів напряму підготовки «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» спеціалізації «Автоматизоване управління технологічними процесами».

    До участі в олімпіаді були запрошені студенти 4 курсу освітнього рівня «Бакалавр» відповідного напряму підготовки та студенти 1 курсу магістратури відповідної спеціальності. До складу комісії з перевірки результатів робіт входили завідувач кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка, д.т.н., професор Лисенко В.П., д.т.н., професор Шворов С.А., к.т.н., доцент Болбот І.М., к.т.н., доцент Мірошник В.О., та к.т.н., старший викладач Дудник А.О. 

     Результатом І туру олімпіади стало нагородження переможців. З напряму підготовки «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»:

І місце – Рогоза Роман;
ІІ місце – Косюк Максим;
ІІІ місце – Кондрацький Артур.

     Зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» спеціалізації «Автоматизоване управління технологічними процесами»:

І місце – Пилипенко Олена;
ІІ місце – Губеня Анна;
ІІІ місце – Чешун Інна.

     Вітаємо переможців та бажаємо із честю представити наш навчальний заклад у ІІ турі Всеукраїнської олімпіади з напряму підготовки «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» та спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» спеціалізації «Автоматизоване управління технологічними процесами», котрий відбудеться на базі Вінницького національного технічного університету з 12 по 14 квітня поточного року. 

Семен Волошин 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook