Агробіологи обрали містера і міс факультету – Дмитра Ковальковського і Людмилу Комар

2 березня 2017 року

     В останній день зими на агробіологічному факультеті відбулася одна з найочікуваніших подій року – конкурс «Міс і Містер АБФ 2017». За цей титул боролись шість найартистичніших хлопців і стільки ж найчарівніших дівчат. 

 

     Протягом місяця учасники сумлінно працювали над підготовкою: ставили номери, знімали візитки, кроїли сукні, брали участь у фотосесіях, щоб гідно виступити на конкурсі і здивувати членів журі та глядачів.А організатори конкурсу, у свою чергу, робили все, щоб це свято створити незабутнім: ставили музикальні і хореографічні постановки, допомагали учасникам у підготовці, ретельно розглядали будь-які їхні проблеми, займались проектуванням естетичного оформлення концертного зала і багато іншого. Спонсорами свята був не тільки університет, а й самі студенти факультету, які зробили великий вклад у реалізацію свята.

 

 

 

     Оцінювали конкурсантів професійне журі: декан агробіологічного факультету Віктор Забалуєв, доцент кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії Дмитро Савченко, доцент, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки Олександр Цизь, кандидат сільськогосподарських наук Тетяна Антал, кандидат філософських наук Ірина Матвієнко та переможниця минулорічного конкурсу Анастасія Понько.

     Найяскравіші представники студентства демонстрували свої таланти і здібності. На шляху до перемоги хлопці і дівчата пройшли шість турів, першим з яких стало «Візитне дефіле», де учасники показували своє власне бачення і відчуття стилю сьогодення. У другому турі «Візитка» конкурсанти розповідали про себе і про свої захоплення за допомогою відео. Потім наше журі оцінювали граціозність дівчат у власно зшитій сукні. Краса і пластика танцю наших чоловіків-конкурсантів стали предметом уваги журі в четвертому, танцювальному, турі. Проте найбільш драйвовим і найемоційнішим став п’ятий тур – «Спортивний показ», де учасники показали свою спортивну підготовку, виконуючи неймовірні трюки у танцях, які змусили затамувати подих глядачів і суддів. А завершили вечір справжнісіньким світським балом. Поки журі підраховувало результати шести турів, пройшло голосування серед глядачів. Глядачі віддали свою симпатію студентці 3 курсу Комар Людмилі і студенту 4 курсу Ковальковському Дмитру.

 

 

 

     В результаті довгих підрахунків і суперечок члени журі все-таки визначили переможців конкурсу: 

  • «МІС і МІСТЕР АБФ 2017» – Комар Людмила і Ковальковський Дмитро;
  • «Міс і Містер Стиль» – Дубченко Тетяна і Іщенко Василь;
  • «Міс і Містер Артистизм» – Опихайлинко Катерина і Куць Сергій;
  • «Міс і Містер Драйв» – Обідняк Надія і Кобринь Микола;
  • «Міс і Містер Винахідливість» – Алексеєва Валерія і Котяш Назар;
  • «Міс і Містер Витривалість» – Можарівська Марина і Одарченко Андрій.

 

Тарас Малаховський
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook