На факультеті відбулося вручення дипломів магістрам

25 лютого 2017 року

24 лютого 2017 року на факультеті ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулася урочиста церемонія вручення дипломів магістрів спеціальності «Ветеринарна медицина (за видами)». В Університеті вручення дипломів магістрам – визначна подія, адже випускний – це остаточне підбиття підсумків роботи викладачів та студентів, урочисте оприлюднення результатів їхньої спільної плідної праці. П’ять років навчання в магістратурі пролетіли майже непомітно, і ось настав довгоочікуваний день, коли 50 магістрантам вручили заповітні дипломи. Визначною цьогорічна подія стала ще й тому, що цей випуск магістрів є першим для університету в поточному році і що ці п’ятдесят юнаків та дівчат першими в університеті отримують дипломи нового зразка.


Теплі привітання, радість та хвилювання випускників, позитивні емоції всіх присутніх створювали піднесену атмосферу урочистості.
На урочистих зборах з вітальною промовою до випускників звернувся ректор університету, професор С.М. Ніколаєнко, який тепло і сердечно привітав випускників із закінченням навчання в університеті. «У цей радісний день сердечно вітаю Вас з успішним закінченням рідного для нас університету. Хай доля щедро дарує Вам плідну працю, творче натхнення й невичерпну енергію для здійснення задуманого й омріяного. Хай впевненість у собі стане запорукою Вашого успіху. Саме від вас тепер залежить майбутнє нашої держави, її престиж і визнання її на міжнародній арені», – зауважив ректор.


Щирі слова привітання пролунали від декана факультету ветеринарної медицини академіка НААН України М.І. Цвіліховського. Він привітав випускників з початком нового етапу їх життя та побажав їм успішної кар’єри, міцного здоров’я та реалізації планів і задумів. Наостанок додав, що сьогодні перед випускниками відкриваються нові життєві обрії. Нехай вони будуть ясними, і нехай диплом випускника факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України стане не просто документом про вищу освіту, але й надійним провідником на професійному шляху, предметом гордості і знаком приналежності до багатотисячної родини лікарів ветеринарної медицини.


Зворушливими були привітання наставника випускників. Доцент Соломон В.В. побажав щасливої долі, не зупинятися на першому етапі в професійному житті та підкорювати нові вершини. До привітань приєдналися присутні викладачі: професори Духнцький В.Б., Мазуркевич А.Й. та інші.

Слова вітання висловила мати випускника Баценка Сергія, вона привітала магістрів від імені всіх батьків, багато з яких були присутніми в залі, та побажала реалізувати себе в сьогоднішньому непростому житті.


Зі словами вдячності вчителям виступила староста групи Кощавка Марина. Вітали своїх старших товаришів і митці факультету.
Кращі студенти факультету отримали грамоти та подяки, які вручили ректор Станіслав Ніколаєнко та декан факультету Микола Цвіліховський.

В. Мельник


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook