Відбувся І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Історія України»

23 лютого 2017, 14:46

20 лютого 2017 р. кафедрою історії і політології гуманітарно-педагогічного факультету серед студентів різних інститутів і факультетів було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Історія України»

 
Учасниками заходу стали представники більшості інститутів та факультетів університету: лісового і садово-паркового господарства, аграрного менеджменту, ветеринарної медицини, гуманітарно-педагогічного, захисту рослин, біотехнологій та екології, механіко-технологічного, юридичного тощо. 
Приємно вразила кількість учасників – 63 особи, що значно більше, ніж у попередні роки. 
 
Перше та друге переможні місця І етапу олімпіади здобули: студентка факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Анастасія Галушка (керівник Наталія Ісакова) та студентка ННІ лісового і садово-паркового господарства Тетяна Козачук (керівник Вікторія Хвіст).  
 
Серед лідерів із найкращими результатами студенти таких інститутів і факультетів, як захист рослин, біотехнології та екології, лісового і садово-паркового господарства, ветеринарної медицини, юридичного.
 
Переможці І туру будуть делеговані до участі в ІІ етапі, який пройде на базі Житомирського державного університету імені Івана Франка.
Дякуємо всім за участь і бажаємо перемоги у подальшому!
 
Людмила Лановюк
Сергій Білан
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook