Чергова зірка в "Сузір'Ї талантів "

22 лютого 2017 року
ТЦ "Україна"

  Ще восени  ТЦ «Універмаг «Україна» черговий раз скликав друзів на фестиваль дитячих талантів «Сузір'я талантів в «Україні», який вже вкотре проходить за підтримки Київської міської державної адміністрації.

            Кілька місяців поспіль щосуботи діти та молодь віком від 5 до 20 років змагалися в номінаціях «Вокал і хореографія», а їхні виступи  оцінювало професійне журі з іменитих артистів, хореографів, поетів і композиторів.

            У фестивалі взяв участь студент факультету аграрного менеджменту соліст студії академічного співу Данило Карачевський.

            «Фестиваль був цікавий тим, що продовжувався кілька місяців,- каже Данило, -  учасники мали можливість спостерігати за виступами своїх суперників, а також відвідувати виставки дитячих робіт та майстер-класи з декоративно-прикладного мистецтва, побувати на концертах запрошених зірок, взяти участь в автограф-сесії зірок естради, зробити інші фото  на пам'ять.»

            Конкурсна програма проходила у три тури,  Данило впевнено проходив у кожен з них – і нещодавно здобув перемогу, диплом 1-го ступеня!

            Д.Карачевський вдячний своєму творчому наставникові – доценту кафедри культурології народній артистці України Наталії Шелепницькій за постійну клопітку роботу з ним і стверджує, що готовий багато працювати, щоб впевнено йти до нових перемог.

            Вітаємо Данила і Наталію Михайлівну і зичимо вчителю і вихованцям нових творчих злетів!

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook