ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

22 лютого 2017 року
Аудиторія 123

22 лютого в Ніжинському агротехнічному коледжі в рамках відзначення річниці розстрілу Майдану відбувся відкритий виховний захід, на який було запрошено відомого фотодокументаліста, волонтера, військового журналіста й щирого патріота свого народу, своєї країни Ігоря Волосянкіна.

Ігор став відомий на всю України в результаті подій Революції гідності. Під час АТО він активно висвітлював події на сході України та підготував фотовиставку, виставку робіт про людей фронту, головними героями якої стали бійці 41 батальйону.

Волонтер люб’язно поділився з присутніми своїми спогадами щодо перебування на Майдані у ті буремні дні. Доленосні події, які сталися три роки тому в самому серці України, сколихнули весь світ. Перемога Революції гідності зірвала давно виплекані плани щодо упокорення України, поступового перетворення її в підімперську колонію і подальшої експансії. Самовідданість і жертовність «лицарів Майдану» пробудила патріотичний дух народу і показала, що існують цінності дорожче власного життя. Завдяки героїчному вчинку тих людей ми живемо вже в іншій державі, повністю усвідомлюємо себе великим, гордим народом.

Розповіді та коментарі ніжинського журналіста, які супроводжувалися показом авторських фоторобіт, нікого з присутніх не залишили байдужими. Про це повинні знати ми, знати, щоб пам’ятати! Герої не вмирають!

Щиро дякуємо викладачам коледжу Ірині Савченко та  Володимиру Шевченко за допомогу в організації та проведенні заходу.

Альона Пархоменко, культорганізатор

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook