Відкрито конкурс на участь у програмі "ВІДКРИВАЙ ЄВРОПУ – ПОДОРОЖ Й ЗАРОБІТОК: 2017-2018"

21 лютого 2017 року

Раді повідомити Вам! Відкрито конкурс на участь українських Вузів у програмі «ВІДКРИВАЙ ЄВРОПУ – ПОДОРОЖ Й ЗАРОБІТОК: 2017-2018 !» за підтримки болгарської компанії "Іnternobmen" і ІУ-Варна.

В рамках програми «ВІДКРИВАЙ ЄВРОПУ – ПОДОРОЖ Й ЗАРОБІТОК: 2017-2018 !» українським студентам та випускникам навчальних закладів I-IV рівнів акредитації надається можливість взяти участь у міжнародних стажуваннях.

Оплачувана практика здійснюється на базі болгарських курортів. Це відмінний спосіб не тільки УДОСКОНАЛИТИ СВОЄ ЗНАННЯ ІНОЗЕМНИХ МОВ (англійської, німецької, французької та ін.) поглибити знання та вдосконалити практичні навички, але також чудова можливість отримати безцінний досвід, який, безумовно, стане в нагоді Вашим студентам до майбутньої професійної життя.

Забезпечуємо для студентів проходження:

• літньої практики (Чорноморські курорти Болгарії), яка проходить з 1 червня по 30 серпня 2018 р.

• міжнародні стажування у відомих компаніях (Софія, Варна, Бургас) у сфері онлайн-продажів для студентів. Вимога:знання німецької мови, В2, С1 або знання французької мови В2 та С1. Ця Програма підходить для випускників, студентів дистанційної форми навчання та заочного відділення.

Зарплата гідна, офіційна процедура оформлення; після проходження практики студенти отримують сертифікат.

Умови: 3-х разове харчування та проживання (2-3-х місцеві кімнати для персоналу) – БЕЗКОШТОВНОТрансферт Україна – Болгарія – Україна – БЕЗКОШТОВНО.

Пропонуємо перелік вакансій для:

  • фахівців готельно-ресторанної справи, туристичної сфери;
  • спеціальностей агротехнологічного і технічного напрямів;
  • танцювальних колективів (українські народні танці);
  • працівників спортивно-оздоровчого комплексу;

Також маємо дуже гарні пропозиції для майбутніх фахівців філології.

Участь студентів у міжнародних стажуваннях – чудовий спосіб набуття нового досвіду, а також отримання гідної винагороди за роботу.

Крім проходження практики, студенти також отримують чудову можливість дізнатися краще культуру цієї країни, поєднати приємний відпочинок з корисною роботою.

У ВКЛАДЕНОМУ ФАЙЛІ – ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПРОГРАМУ.

УВАГА! Ми діємо в рамках болгарського законодавства. Студенти, випускники та інші бажаючі прийняти участь у нашій Програмі проходять оплачуване стажування офіційно на основі Дозволу і Трудового договору тому вони соціально захищені й маютьрівноцінні права з болгарськими громадянами (заробітна плата і умови  стажування / праці  не відрізняються). Будьте уважні! На сьогодні проходження оплачуваного стажування в Р. Болгарія, в рамках болгарського законодавства, потребує офіційного Дозволу на проходження практики й оформлення Трудового договору. Якщо маєте пропозиції на предмет проходження стажування в Р. Болгарія без офіційного дозволу і Трудового договору значить це нелегальна процедура.

Якщо Ваш навчальний заклад зацікавлений у співпраці – можу надіслати більше детальнішу інформацію.

Сподіваємося, що Ви розглянете нашу пропозиції найближчим часом, оціните переваги наших Програм і повідомите нас про своє рішення.

З найкращими побажаннями.

З повагою, Білан Ольга
Спеціалізант ІУ, Варна
Виконавчий директор / Інтернобмін ЛТД
Варна / 9002, Р. Болгарія
+38 095 5908790, Україна, Viber
+ 38 067 6124986, Україна
+359 88 7565935, Болгарія
Olha Bielan, Skype

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook