Вчимося цікаво

14 лютого 2017 року
НУБіП

                  Культура   харчування — невід'ємна частина загальної культури кожної людини. Раціональне, або правильне харчування, вважають основою людського здоров'я, високої працездатності, бадьорості, довголіття.  Звичайно, знання про культуру харчування необхідні кожній людині, але особливо – тим, хто має безпосереднє відношення до технології приготування різноманітних продуктів. Саме тому на факультеті харчових технологій та управління  якістю продукції АПК була введена навчальна дисципліна «Етика та культура харчування».

         Студенти під керівництвом доцента кафедр культурології Тетяни Михайлівни Мисюри тут  не тільки вивчають теорію, а і навчаються оволодіти мистецтвом сервірування столу ( карвінгу, орігамі з серветок  та тощо). Погляньте, що зробили вони на одному із практичних занять, - і ви також захочете вивчати цю дисципліну.

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook