Активно продовжуємо роботу згідно програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива -2020»
11 лютого делегація від НУБіП України на чолі з директором благодійного фонду «Голосіївська ініціатива 2020» заслуженим працівником с.-г. України Томіном Є.Ф. та деканами факультетів проф. Баль-Прилипко Л.В., і проф. Доля М.М. з робочим візитом відвідали унікальне підприємство Полтавської області: ТОВ « Пирятинський делікатес».
Дане підприємство торгівельної марки «SmaCom»– представляє лінійку високоякісних заморожених напівфабрикатів, а саме: млинці, вареники, пельмені, котлети, зрази, бендерки, люля-кебаб, курячі палички та ін. Широкий асортимент продукції (понад 70 найменувань) задовольняє смак любого покупця.
Продукція представлена у зручній упаковці типу Doy-pack. Широка географія , наявність особистого автопарку забезпечує швидку поставку товару в любе містечко України, а наявність на виробництві акредитованої лабораторії, штат висококваліфікованих працівників -здійснюють підбір якісної сировини і надійного обладнання. Дане підприємство є потужною базою для організації і проведення різних видів практик і підготовки випускних робіт студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
Робоча зустріч була продовжена 13лютого уже безпосередньо в НУБіП України. Підготовлені проекти договорів про співпрацю та забезпечення високої якості професійної підготовки фахівців на основі об’єднання інтелектуального потенціалу , матеріальних, фінансових і корпоративних ресурсів партнерів .
Наступна робоча зустріч , підписання договорів про співпрацю з конкретними завданнями та перспективами запланована в умовах підприємства на 17.02.2017р.
Лариса Баль-Прилипко
доктор технічних наук, професор,
декан факультету харчових технологій