Збори трудового колективу ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

31 січня 2017 року

    На засіданні трудового колективу ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження зареєструвалось 86 співробітників. Від ректорату у засіданні прийняла участь начальник навчального відділу О.В. Зазимко. Основним питанням порядку денного був звіт дирекції інституту, який представив директор Козирський В.В. Звіт побудований, в основному, за пунктами програми «Голосіївська ініціатива-2020» і відображає результати і напрями діяльності інституту на 2017 р. В обговоренні звіту прийняли участь завідувачі кафедр та співробітники інституту – Лисенко В.П., Горобець В.Г., Драганов Б.Х., Решетюк В.М. Звіт схвалений з позитивною оцінкою. До рішення зборів трудового колективу внесено основні напрями діяльності інституту на наступний рік.


    Пріоритетами роботи на 2017 рік запропоновано розширення міжнародних зв'язків, продовження програми подвійних дипломів з Варшавським університетом наук про життя (SGGW), співробітництва з науковими установами НАН України, супровід науково-технічної програми “Енергозбереження в Національному університеті біоресурсів і природокористування України“.


    Запропоновано створити авторські колективи по підготовці підручників, навчальних посібників, методичних матеріалів на електронних носіях для більш повного забезпечення навчального процесу. Завершити формування електронних навчальних курсів дисциплін та запровадити їх в навчальний процес підготовки фахівців. Продовжити роботу зі створення науково-практичного центру технологій закритого ґрунту на базі центру «Межигір’я» та розпочати підготовку наукового проекту до міжнародної програми «Горизон-2020». Зосередити роботу колективу на виконання науково-дослідних робіт за такими напрямами: розроблення та впровадження ресурсозберігаючих технологій і технічних засобів, нетрадиційних та альтернативних джерел енергії; створення інтелектуальних систем управління виробництвом з біологічними об’єктами; створення системи контролю якості енергоресурсів; створення гібридних систем електроживлення та їх інтеграція до розподільних систем електропостачання; супровід виконання програми енергозбереження в університеті, створення АСКОЕ і введення її в експлуатацію; створення новітніх автоматизованих електротехнологічних систем; створення новітніх систем акумулювання теплової енергії; організувати та провести міжнародну науково-практичну конференцію «Автоматика 2017» із залученням іноземних учасників.

Заступник директора ННІ ЕАЕ С.М. Волошин

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook