БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ ЗАРАДИ МИТТЄВОГО ДИТЯЧОГО ЩАСТЯ

24 грудня 2016, 19:15

 

13.12.2016 р. ми (студентська організація факультету конструювання та дизайну з інструментально-вокальним колективом факультету) сколихнули стіни 11 корпусу! В останнє в холі збиралось стільки народу лише на вибори. Кожної перерви наші вокалісти та музиканти вели свій концерт, намагаючись викластись на повну за ті короткі 10-15 хвилин, але нам це вдалося. Изображение 

 

Изображение 

 

Изображение 

 

Ви не заходили в «одинадцяту» 13.12.2016 р.? - Ви багато чого пропустили! Музикальна група факультету піднімала настрій кожному перехожому, ми створили справжню святкову передноворічну атмосферу, нас було чути навіть до лекційних аудиторій (дякувати, нарікань не було).  

 

Изображение 

 

Навіть деякі гості не змогли залишитись осторонь і добавили концертну програму. Дякуємо за співпрацю Oлександру Гостюхинy (факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК), Жені Грабко (агробіологічний факультет), Дар'ї Лукашук (факультет аграрного менеджменту) та П'ятецькому Дмитру (механіко-технологічний факультет), Ви допомогли зробити цей день ще яскравішим! 

 

Изображение 

 

Изображение 

 

Изображение 

 

Изображение 

 

Сподіваємось, ми змогли донести вам свою благодійну мету, адже нашою ціллю був збір коштів на допомогу Святошинському дитячому будинку.  

Изображение 

Сума виручених коштів складає 1633 грн. та 1 долар! Дякуємо за активну участь в нашій акції! Добро починається з нас! 

 

Изображение 

 

Це було драйвово! 

 

Як і планували, зібрані кошти ми витратили на новорічні подарунки для дітей Святошинського дитячого будинку. Нажаль, через обмаль часу, ми не змогли подарувати вихованцям дитбудинку новорічну виставу, але ми змогли створити новорічну атмосферу цікавими подарунками. Святошинський дитячий будинок-інтернат (для хлопців) спеціалізується на підготовці дітей з особливими потребами до життя в суспільстві вже з перших кроків, коли дитина тільки-но переступає поріг установи, навчаючи найпростіших навичок самообслуговування.  

 

Изображение 

 

Изображение 

 

Враховуючи особливості дитячого будинку, ми намагалися подарувати якомога корисніші подарунки. Зокрема, це були дитячі розмальовки (які замовляли спеціально), розвиваючі пазли та конструктори «Лего». Звісно, ми не лише відвезли подарунки, а й мали змогу безпосередньо поспілкуватися з дітками. Нас зустріли веселими посмішками та щирими словами вдячності. Словами не передати наскільки було емоційне наше спілкування! Здається, що нам вдалося принести невеличку радість всім вихованцям Святошинського дитячого будинку. Сподіваємося, що вони відчули турботу та любов небайдужих людей. 

Изображение 

 

Изображение 

 

Дякуємо соціальному відділу за організацію заходу, всім небайдужим, хто допоміг здійснити нам задумане та Бондар Марії Миколаївні, яка також допомагала нам з подарунками.  

Хочеться додати, що посмішки на обличчях таких діточок завжди надихають на добрі вчинки,тому ми й надалі плануємо співпрацювати з цим дитячим будинком. 

 

Анастасія Гаврушко 

Студентка організація ф-ту КД 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook