Факультет харчових технологій НУБіП України – факультет харчових технологій Університету с/г наук Румунії: співпраця у рамках програми Erasmus+

26 грудня 2016 року

     У рамках програми Erasmus+ на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК перебувала професор, доктор філософії Георгета Софія Пінтільє з Університету сільськогосподарських наук та ветеринарної медицини «King Michael I of Romania» (м. Тімішоара, Румунія).

     

     Професор прочитала лекції для студентів напряму «Харчові технології та інженерія»: «Applications of nanotechnology in foodindustry», «Physical-chemistry in biochemistry – Thermodynamics chemistry applied in biochemistry», «Some modern teaching methods in biochemistry». Також гостя завітала на захист до магістрів спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація», «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» та «Технологія зберігання та переробки водних біоресурсів». Вона відзначила високий ступінь підготовки магістрів та рівень наукових робіт.

     Їй показано навчальні лабораторії університету, музей анатомії. Гостя була приємно вражена рівнем та роботою нашого університету, а також організованими екскурсіями містом. На згадку про візит пані Софії подарували вишиванку, а про завершення програми мобільності Erasmus+ вручено відповідний сертифікат та обговорено подальшу співпрацю.

Лариса Баль-Прилипко,
декан факультету 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook