Профорієнтація в коледжах!

1 грудня 2016 року
Боярський коледж екології і природних ресурсів

Профорієнтація в коледжах!

1 грудня 2016 року доцент кафедри садівництва НУБіП України  Мазур Б. М. та в. о. завідувач кафедри овочівництва НУБіП України Федосій І. О. провели профорієнтаційну роботу з студентами  відокремленого підрозділу НУБіП України «Боярський коледж екології і природних ресурсів»

 

 Під час зустрічі Мазур Б. М. і Федосій І. О. ознайомили майбутніх абітурієнтів щодо перспектив навчання в НУБіП України. Надали інформацію про спеціальності, які можна здобути, навчаючись на базі університету, особливо на агробіологічному факультеті, де здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців. Розповіли про спеціальність «Садівництво та виноградарство». Студентів зацікавила розповідь про навчальну, культурно-масову роботу, спортивне життя студентів та стажування за кордоном.

Ставлячи запитання, випускники коледжу намагались більше дізнатись про фах, який вони можуть отримати під час навчання в НУБіП України, переваги випускників університету на ринку праці та місця їхнього майбутнього працевлаштування.

 

Сподіваємось, що наші слухачі – студенти Боярського коледжу, це майбутні абітурієнти університету, котрі покликані професією садівника, овочівника і виноградаря. 

 

Доценти Мазур Б. М. і Федосій І. О.

 

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook