Для студентів механіко-технологічного факультету виїзне практичне заняття пройшло на підприємстві «Автомобільний Дім Україна – Мерседес-Бенц»

30 листопада 2016 року

     Для забезпечення ефективної практичної складової у підготовці фахівців та у відповідності до робочого навчального плану 25 жовтня 2016 року доцентом кафедри надійності техніки Юрієм Герасимчуком проведено виїзне заняття з магістрами 2 року денної форми навчання, групи МСГ-1503 ТОСП механіко-технологічного факультету на базі підприємства «Автомобільний Дім Україна – Мерседес-Бенц». Від підприємства велику допомогу у проведенні заняття забезпечив заступник директора з виробництва Володимир Вільдермут.

     Представники компанії провели презентаційну конференцію і відповіли на багато запитань студентів. Провели заняттятакож в навчальному класі, де навчаються майбутні фахівці концерну Мерседес-Бенц, ознайомили студентів з навчальною програмою, сучасним обладнанням та методиками навчання.

     Майбутнім перспективним інженерам-механікам – кращим випускникам механіко-технологічного факультету, було запропоновано пройти співбесіду з подальшим працевлаштуванням на підприємстві.

Ігор Сівак,
заступник декана
механіко-технологічного факультету 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook