Цікава та актуальна «Українська філософія» у відкритій лекції доц. Лаути О.Д.

26 листопада 2016, 16:40

 24 листопада 2016 року відбулася відкрита лекція з дисципліни «Філософія», яка була прочитана доцентом кафедри філософії Лаутою О.Д. для студентів агробіологічного факультету. Доцент кафедри філософії Лаута О.Д. вміло зацікавлювала та активізувала роботу студентів, підтримуючи дисципліну в аудиторії.

Тема лекції – «Українська філософія» цікава та актуальна. Це один з національних різновидів філософії, поряд із французькою, англійською, німецькою тощо. Лектор розкрив специфічні риси української філософії, які формувалися на основі українського національного характеру, «української душі». Особлива увага була приділена традиціям та особливостям розвитку філософської думки на основних етапах її розвитку.

Варто відзначити високий науковий рівень володіння матеріалом, вміння використовувати різні підходи, методики та технічні засоби, що сприяли кращому засвоєнню матеріалу студентами. Лаута О.Д. логічно, науково поєднує зміст лекції з попередніми темами та змістом споріднених дисциплін (релігієзнавство, історія України тощо).

Лекція прочитана на високому науково-методологічному рівні.

Гейко С.М.,
доц. кафедри філософії

 

 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook