Кафедра гігієни тварин та санітарії імені професора А. К. Скороходька провела відкрите лабораторне заняття

24 листопада 2016 року

Викладачі кафедри гігієни тварин та санітарії імені професора А. К. Скороходька професор Захаренко М. О. та доцент Поляковський В. М. 22 листопада 2016 року провели зі студентами І групи 2 курсу факультету ветеринарної медицини відкрите лабораторне заняття із дисципліни «Ветеринарна санітарія та гігієна» на тему: «Освітленість тваринницьких приміщень та методи її визначення».

Базою для проведення лабораторного заняття була навчальна лабораторія кафедри та стаціонар для утримання лабораторних і різних видів сільськогосподарських тварин.


Студенти, використовуючи сучасні прилади та обладнання (люксметр, універсальні та інфрачервоні вимірювачі), опанували методи контролю показників мікроклімату, освітленості приміщень в умовах діючих тваринницьких підприємств та встановили їх відповідність до нормативних гігієнічних вимог.


Практична робота студентів на лабораторних заняттях, які проводять викладачі кафедри дає можливість не тільки закріпити набуті теоретичні знання, але й опанувати сучасні методи, навички і уміння, які їм знадобляться у майбутній професійній діяльності із забезпечення здоров’я тварин шляхом дотримання загальних та спеціальних ветеринарно-санітарних вимог до утримання, годівлі та експлуатації тварин.

Михальська В. М.,
доцент кафедри гігієни тварин та санітарії
імені професора А. К. Скороходьк
а

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook