Студентка Ірпінського економічного коледжу Влада Сова перемогла у VI Відкритому Кубку з пауерліфтингу ВПА України

20 листопада 2016 року

Студентка Відокремленого підрозділу «Ірпінський економічний коледж» Влада Сова, яка є ученицею Михайла Юрченка (про якого ми писали вчора), на змаганнях у м.Дніпро стала переможницею у VI Відкритому Кубку з пауерліфтингу ВПА України.

 
Влітку 2015 року Влада вступила до коледжу на навчання за спеціальністю «Фінанси і кредит» і з вересня розпочала активно займатися у ансамблі барабанщиць «Литаври» та у тренажерному залі.
 
Згодом юну й тендітну дівчину зацікавили заняття з пауерліфтингу. А знайомство у тренажерному залі коледжу із старшокурсником Михайлом Юрченком, який уже мав високі досягнення у цьому виді спорту, викликало бажання теж спробувати свої сили у пауерліфтингу. 
 
Розпочалися тренування спершу для себе , а потім Влада зробила першу спробу у змаганнях під час проведення фестивалю спорту «Bucha Sport Fest» у липні 2016 року в місті Буча. У дисципліні «Станова тяга» Влада здобула І місце серед претенденток своєї вагової категорії. 
 
Батьки Влади підтримали її у прагненнях продовжити виступи в наступних турнірах і незабаром вона подала заявку на участь у змаганнях Кубку Західної України з пауерліфтингу, що відбулися в жовтні 2016 року у м. Тернопіль, де теж перемогла і здобула 1-е місце в дисципліні «Станова тяга» та отримала медаль і сертифікат Кубку.
 
Далі був 6-й Відкритий Кубок ВПА Україна із пауерліфтингу, що відбувся 11-12 листопада 2016 року у м. Дніпро. На ці змагання Влада вирушила разом із студентом коледжу Михайлом Юрченком, який став її тренером, і сам також брав участь у змаганнях. Влада і на цей раз не пошкодувала сил для перемоги і з дисципліни «Станова тяга» у визначеній ваговій категорії та віковій групі зайняла І – е місце і виконала норматив кандидата в майстри спорту ВПА Україна.
 
Студентка не збирається полишати тренування і в майбутньому. Своїм прикладом вона довела, що немає нічого недосяжного і разом із Михайлом Юрченком вони є взірцем для наслідування у спорті і іншим студентам коледжу.
 
Валентина Вдович
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook