Студент – це людина, яка обрала дорогу пізнання: в університеті святкують Міжнародний день студента

17 листопада 2016 року

     В університеті тривають заходи, присвячені Міжнародному дню студента. Цього року НУБіП відмічає студентське свято найрізноманітнішими заходами на будь-який смак, участь у яких беруть кілька тисяч його студентів.

     Студентів університету з їхнім офіційним святом привітав ректор Станіслав Ніколаєнко, який нагадав, що цього року світ відмічає Міжнародний день студента уже в сімдесят п’яте, Україна ж долучилася до його святкування у 1999-му.

     Студент – це людина, яка обрала дорогу пізнання. І ті знання, вміння, навички у фаху і спілкуванні, які ви набуваєте в університеті зараз, стануть у нагоді протягом всього життя, звернувся до молоді очільник вишу.

     Принагідно Станіслав Ніколаєнко представив проект великого герба університету та звернув увагу на напис на ньому – «традиції, розвиток, майбутнє». Він символізує те, що наш виш базується на славних традиціях, невпинно рухається вперед і формує майбутнє. Поки що це тільки проект, його офіційне обговорення проводитиметься на форумі, який буде створений на офіційному сайті НУБіП.

     До привітань студентства долучився проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, який навів результати досліджень американських вчених. Згідно них тривалість життя людини залежить від комбінації фізичної і інтелектуальної складової. Тому сьогодні студентам запропонувати взяти участь у спортивних змаганнях та інтелектуальних конкурсах.

     Молоді інтелектуали для розминки розгадали судоку, а потім пройшли тест на IQ. Перемогу в останньому розділили представники відразу трьох факультетів – ветеринарної медицини, конструювання та дизайну, інформаційних технологій.

     

     Спортивні змагання ще тривають, слідкуйте за оновленнями.

     

     

     

     

    

    

    

    

 

Ірина Білоус
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook