В НУБіП розпочали святкування Міжнародного дня студента! (ВІДЕО)

17 листопада 2016 року
Студенти - це один із самих прогресивних верств суспільства в усі часи. Їх сміливість і відвага до постійного втілення новаторських ідей, тяга до справжніх ідеалів свободи не раз ставала взірцем до загального наслідування. Міжнародний день солідарності студентів, який відзначається у всьому світі щорічно 17-го листопада, яскраве тому підтвердження.
 
Студентство НУБІП також не залишилося осторонь свята і провело масштабне святкування в Експоцентрі України в ніч з 16 на 17 листопада. Дійство розпочалось з виступу гурту Repost, солістом якого є студент факультету тваринництва та водних біоресурсів Олександр Коновалов
 
Хедлайнерами свята став гурт «One light inside» - учасники шоу Х-фактор 7 та учасники відбіркогово туру на Євробачення 2017, котрий презентував свій новий альбом. Студенти були в захваті від наступних гостей свята, це найкращий drum show України – барабанщики Rhythmman. Барабани зірвали повітря у павільйоні.
 

Після потужного початку вечора ведучі запросили до вітального слова ректора Станіслава Ніколаєнка. Вітаючи молодь, очільник університету звернувся до історії свята. Наші студенти безумовно талановиті і підтвердження цьому їхні здобутки. Ректор відзначив кращих студентів у 2015-2016 н.р.: краща голова Студентської організації факультету – Вітряк Оксана, студентка магістратури першого року навчання економічного факультету; кращий голова студентської ради гуртожитку – Андрій Горбатюк, студент 3-го курсу факультету ветеринарної медицини, кращий студент-науковець – Савченко Анастасія, студентка 4 курсу економічного факультету; кращий спортсмен - Сятиня Михайло, студент магістратури другого року навчання агробіологічного факультету.  
 
Кращим студентом, за результатами академічного рейтингу стала студентка третього курсу факультету ветеринарної медицини Січак Ніла, з рейтингом у 1657 балів.
 

Голова Студентської організації Ілля Вакарчук приєднався до привітань та нагородив переможців Студентської республіки НУБіП України 2016 – команду ННІ лісового та садового-паркового господарства. 
 
Із задоволенням студенти споглядали на шоу барменів від ModaBar. Після виступу гуртів атмосферу задавали Dj 4BaSs, Dj Alex Monsta та Dj Altay. 
 

Охорону та контроль правопорядку в павільйоні забезпечували представники команди університету з паурліфтингу «Spartan».
 
Студентська організація НУБІП вітає всіх зі святом та дякує за підтримку депутату Київської міської ради Вадиму Іванченку.
 
Дар'я Кендус
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook