Тиждень англійської мови на гуманітарно-педагогічному факультеті (14 -18 листопада 2016 року)

16 листопада 2016, 21:11

У рамках реалізації програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива-2020» та з метою популяризації вивчення англійської  мови з 14 листопада 2016 року на базі гуманітарно-педагогічного факультету розпочався тиждень англійської мови.  Головна мета проведення тижня англійської мови полягає у підвищенні мотивації вивчення англійської мови та залученні студентів до спілкування з носіями мови.

Усіх присутніх привітав проректор з навчальної і виховної роботи, який наголосив на важливості вивчення англійської мови, володіння оскільки вільне англійською мовою відкриває кожному з нас доступ до глобальних знань, інформації та міжнародних ринків.

Крісті Енн Хофланд, директор Американського дому (America House) в Києві, розповіла про його діяльність, яка не тільки сприяє розвиткові професійного й особистого потенціалу кожного відвідувача, а і спрямована на взаєморозуміння та співпрацю між українцями й американцями на підставі спільних цінностей. Шановна гостя запросила всіх присутніх відвідати заходи, які проводяться в Американському домі.

Урочисте відкриття тижня англійської мови продовжив концерт, що стало особливим подарунком для шановних гостей та студентів.

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у різноманітних заходах, організованих кафедрами романо-германських мов і перекладу, англійської філології та англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей!

 кафедра англійської філології

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook