Запрошуємо на навчання і школярів, і студентів Бородянського району Київщини

16 листопада 2016 року

     Одним з основних завдань освітнього процесу нашого університету є реалізація ступеневої освіти через створення інтегрованої неперервної системи відбору і підготовки студентів за схемою «загальноосвітній навчальний заклад − коледж – університет». Тому профорієнтаційна робота щодо залучення майбутніх студентів до нашого університету проводиться у навчальних закладах різного рівня. 

     У рамках реалізації профорієнтаційного проекту університету та для формування реального уявлення про навчання у НУБіП України професор кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин В.І. Шеремета, професор кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві Н.П. Пономаренко і доцент цієї кафедри С.М. Базиволяк 10 листопада 2016 року відвідали школи Бородянського району Київської області.

     Під час спілкування зі школярами 9-11 класів було доведено інформацію про історію та становлення НУБіП України, здобутки колективу університету, його кадровий потенціал, бази практичної підготовки студентів, перспективи працевлаштуванням, розвиток студентського самоврядування, спорту та культурно-масової роботи університету і факультету тваринництва та водних біоресурсів. Майбутнім абітурієнтам роз'яснено особливості і переваги навчання в університеті, перелік спеціальностей, порядок подання документів до вступу, доведено перелік предметів, на які необхідно звернути увагу під час підготовки та складання тестів зовнішнього незалежного оцінювання в наступному році.

     Жваве зацікавлення викликала інформація про спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» і «Водні біоресурси та аквакультура», за якими здійснюється підготовка фахівців на факультеті тваринництва та водних біоресурсів. Випускники отримали буклети з необхідною інформацією та були запрошені на навчання до НУБіП України. 

     Вступ до університету фахівців ОКР «Молодший спеціаліст» на навчання за програмами підготовки бакалаврів дозволить здобути базову вищу освіту, при цьому термін навчання може буде зменшений на 1-2 роки за умови вибору відповідної спеціальності. Це питання, а також значний обсяг інформації про переваги навчання в НУБіП України були представлені на зустрічі із студентами відділення технології виробництва та переробки продуктів тваринництва ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж». Студенти коледжу, маючи базову освіту для роботи у галузі тваринництва, отримали детальну інформацію про фундаментальну і технологічну підготовку на факультеті тваринництва та водних біоресурсів, набуття практичних навичок для роботи у тваринницьких і птахівничих підприємствах, перспективи працевлаштування після закінчення університету. 

Сергій Грищенко,
заступник декана
факультету тваринництва та водних біоресурсів 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook