Ректорат: 12 головних завдань на найближчий тиждень

11 листопада 2016 року

     11 листопада 2016 року під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка відбулося звужене засідання ректорату.

     Очільник університету спинився на 12 завданнях, над якими протягом наступного тижня потрібно активно працювати. Серед них  підготовка до святкування Міжнародного дня студента та Дня працівника сільського господарства, забезпечення роботи на базі університету засідань двох парламентських профільних комітетів, контролі за енергоносіями, проведенні відкритих лабораторних занять на всіх кафедрах та інше.

     Учений секретар Оксана Барановська акцентувала увагу на підготовці до наступного засідання вченої ради, поточній роботі служби, плані реалізації програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива 2020».

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук повідомив, що до свят заплановане преміювання кращих викладачів і співробітників, про роботу з бюджетом з врахуванням пропозицій щодо збільшення заробітної плати, госпрозрахункову діяльність.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про перебіг робіт з озеленення території університету, стан корпусів і гуртожитків та поточні ремонтні роботи.

 

     Про роботу своїх підрозділів звітували головний бухгалтер Тетяна Кондрицька, голова профспілки працівників Ростислав Тарасенко, начальник служби охорони Василь Моісеєв, начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко, директор студмістечка Сергій Стецюк, заступник завідувача відділу кадрів Валентина Шаповал. Начальник навчального відділу Оксана Зазимко спинилася на стані готовності до зимової екзаменаційної сесії, випусках на факультетах.

     Про хід польових робіт у навчально-дослідних господарствах та їх загальний стан на сьогодні доповіла старший науковий співробітник НДЧ Ірина Артемчук. Вислухавши інформацію, ректор зазначив: НДГ не повинні мати жодних боргів!

     Директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Віталій Коваленко та заступник голови профкому студентів Володимир Литвиненко інформували про готовність до святкування Міжнародного дня студента. Зокрема, молоді буде цікаво дізнатися, що 20 кращих аспірантів і 302 студенти-активісти будуть премійовані.

    

     Голова Студентської організації університету Ілля Вакарчук проінформував про готовність до святкування Міжнародного дня студента, підняв інші питання життя студентства. 

     На ректораті були розглянуті й інші питання життєдіяльності університету.

Валентин Обрамбальський

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook