Відбувся 25-й Міжнародний форум “Дні якості в Києві ’2016”

11 листопада 2016 року
Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана, проспект Перемоги, 54/1, Київ

Відбувся 25-й Міжнародний форум “Дні якості в Києві ’2016”, присвячений Всесвітньому дню якості, який у цьому році проходить під девізом «Якість для результатів». Цей захід набуває особливої актуальності, адже Україна визначилась із своїм європейським шляхом розвитку.Під час Форуму були розглянуті сучасні підходи, які притаманні передовим компаніям розвинених європейських країн та зроблено аналітичний огляд проблем, які заважають українським організаціям бути успішними та на рівних конкурувати з компаніями країн ЄС.

На фото нагородження Петром Калитою студентки факультету харчових технологій

та управління якістю продукції АПК Валерії Кириченко

На фото нагородження Петром Калитою студентки факультету харчових технологій

та управління якістю продукції АПК Олександри Сковоринської

 

В рамках роботи Науково-практичної конференції «Україна торує шлях до ЄС: як досягти конкурентоспроможності підприємств і економіки», яка відбулася 09 листопада, у Київському національному економічному університеті ім. В. Гетьмана було урочисто нагороджено дипломами переможців Гран-Прі ІІІ Міжнародної Олімпіади з менеджменту для молоді.

Ще раз вітаємо всіх лауреатів та переможницю двох номінацій Сковоринську Олександру, які довели, що володіють знаннями в сфері управління якістю та свою здатність оперативно їх застосовувати для зростання конкурентоспроможності вітчизняної продукції та підвищення рівня її якості. Бажаємо наснаги та нових здобутків на шляху підвищення якості життя!

Наталія Сілонова,
доцент кафедри стандартизації та 
сертифікації с.-г. продукції

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook