Результати відкритого заняття старшого викладача кафедри Л.В. Клименко

1 листопада 2016, 18:00
ауд. 74 навчальний корпус № 4

1 листопада 2016 року на 5 парі було проведено круглий стіл на тему:”Континенти. Екологічні проблеми та шляхи їх вирішення” зі студентами 3 курсу 2 групи факультету захисту рослин,біотехнологій та екології ( спеціалізація “екологія”) під керівництвом старшого викладача кафедри англійської філології Л.В.Клименко. Це вже третє засідання круглого столу. Студенти – майбутні екологи. І питання збереження природи, її захист від людської діяльності цікавлять їх ще з першого курсу. Тому на другому курсі було проведено два засідання: Види забруднень в Україні та 30 років Чорнобильській катастрофі.

У 2014 році викладач відвідала 18-денний workshop з екології в університеті Вагенінген, Нідерланди. Система освіти за кордоном суттєво відрізняється від української. І зараз все найкраще вчитель намагається втілювати на своїх парах.

Ціль круглого столу – розвивати комунікаційні та дискусійні навички, вміння працювати в групі (команді), зуміти підготувати презентацію на задану тему та виступити з нею перед аудиторією, переборовши страх. А найголовніше - підняти рівень володіння англійською мовою.

Студенти із захопленням готувалися до своїх виступів. У своїх доповідях вони використовували різні наукові та науково-популярні джерела. Інформація подавалася цікаво. Після виступів груп – студенти та присутні гості обговорювали дану проблему – це був цікавий та змістовний діалог. Студенти відстоювали свою думку, добре орієнтувалися у матеріалі, з яким працювали. Хочеться відмітити злагодженість роботи в групі.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook