«Юність fest» у Боярському коледжі екології і природних ресурсів: свято вдалося!

14 жовтня 2016 року

     На адресу ректора університету Станіслава Ніколаєнка надійшов лист-подяка від начальника відділу освіти Києво-Святошинської районної державної адміністрації Київської області Миколи Івашко.

     У ньому Микола Миколайович висловлює вдячність колективу Боярського коледжу екології і природних ресурсів НУБіП та його директору Сергію Кропивку за організацію студентсько-учнівського фестивалю творчих здобутків «Юність fest», у якому свої таланти змогли продемонструвати понад 300 старшокласників району. Цей фестиваль не тільки ефективна форма профорієнтаційної роботи, яка допомагає старшокласникам відшукати себе у професії. Це також нова, інноваційна форма роботи з учнівською та студентською молоддю, пропаганда здорового способу життя та виховання патріотизму.

     То яким же він був, «Юність fest»? Дуже насиченим і різноманітним. Тут і майстер-класи від викладачів і студентів коледжу з декупажу, догляду за квітами, флористики, бісероплоетіння, аквагриму, і виставка-продаж декоративних рослин, яку організувала циклова комісія лісового і садово-паркового господарства, і, звісно ж, розваги. Вісім команд студентів і школярів взяли участь у квесті «Веселі пригоди». Свою спортивну підготовку всі бажаючі могли продемонструвати під час козацьких розваг, які проходили на стадіоні коледжу. Прихильників комедійного жанру зібрав конкурс «Пересмішники». А у вестибюлі організатори розташували настільні ігри народів світу. Тому, як самі розумієте, кожен знайшов заняття собі до душі.

     Звісно, «Юність fest» – фестиваль творчий, мистецький. Свої художні вироби з рослинного матеріалу (композиції з квітів, овочів, фруктів тощо), писанки, художнє різьблення по деревині і вироби з дерева, природних матеріалів (лозоплетіння, вироби з соломки), шкіри, вишивки, бісероплетіння, народні ляльки, оригамі, фотографію живопис, графіку і аплікацію його учасники демонстрували на виставці-конкурсі «Осінній вернісаж». А вінчав все гала-концерт, на якому й оголосили підсумки фестивалю, вручили учасникам дипломи, цінні подарунки і смаколики.

     І, не зважаючи на те, що погода цього жовтневого дня була мінливою, свято вдалося! Тож сподіваємося, що коледж започаткував нову чудову традицію на ім’я «Юність fest».

Наталія Гапонюк,
завідувач методичного кабінету
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook